Donateurs

Steun ons

De Hellendoornse Harmonie verzorgt jaarlijks vele optredens zoals zaalconcerten, serenades buitenconcerten en concoursen. Maar ook dodenherdenking, Koningsdag, lampionoptochten en Sinterklaas behoren tot het traditionele repertoire. Van klassiek tot pop en van dans tot rock bieden we een breed publiek mooie muziek. Binnen de vereniging zijn meerdere afdelingen voor verschillende leeftijden en groepen: A-orkest, Hellendoorns Klein Orkest, de Slagwerkgroep, AMV groepen, de Eschländerkapel en de Helderse Klepperbloazers. De jeugd en opleiding staan bij onze vereniging hoog in het vaandel. Om dit alles te kunnen bekostigen is uw financiële hulp van harte welkom.

Hellendoornse Harmonie

Word donateur

U kunt de Hellendoornse Harmonie machtigen (jaarlijks in november) een bedrag van uw rekening te incasseren.  Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in.

Of u kunt een briefje in leveren bij onze penningmeester.

F. Stegeman, Jan Karkdijkstraat 16, Hellendoorn.

Noteer daarop uw naam, adres, telefoonnummer, bankrekeningnummer en het bedrag van de jaarlijkse donatie. Uiteraard mag een handtekening niet ontbreken.

Voor meer informatie of opzegging kunt u contact opnemen met Nathalie Brouwer via: hellendoornseharmonie@gmail.com

Hellendoornse Harmonie

Of word SUPER donateur!

Lever een bijdrage aan het voortbestaan van de Hellendoornse Harmonie en een geweldig 100-jarig jubileum feestjaar in 2024!

Het is heel eenvoudig. Scan de QR code of klik erop.

Eenmalige gift van €25,- of eigen keuzebedrag.