Logo-Festival-2024

Vrijdag gratis | Zaterdag €10,-

Feest voor heel Hellendoorn

Ons 100 jarig jubileum gaan we vieren! We pakken groots uit met het jubileumfestival. Op 12 en 13  juli wordt Park De Geuren omgetoverd tot festivalterrein. Een onvergetelijk feestweekend zoals je van ons gewend bent. Vol muziek en gezelligheid voor het hele dorp!

PROGRAMMA VRIJDAG

Vrijdag 12 juli: gratis toegang

19.30 – 21.00 uur  Receptie

Voor genodigden, belangstellenden en oud-leden.

FEEST MET DE LIVEBAND ´DE JONGENS VAN JE WEET WEL´

Dit feest is vrij toegankelijk en graag vieren wij dit feest met alle inwoners van Hellendoorn, van jong tot oud!!!

Heb je een uitnodiging ontvangen voor de receptie?

De Jongens van Je Weet Wel

Met meer dan 400 optredens per jaar is ‘De Jongens van Je Weet Wel’ de meest geboekte live pianoshow van Nederland. Dit is pure ‘live piano entertainment’ met een blazers sectie, waarbij het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt. Vraag je favoriete nummer (“je weet wel, dat ene liedje”) aan bij de Jongens, want deze piano-entertainers spelen alles – dus “zeg ’t maar.” Alle hits komen in duizelingwekkend tempo voorbij op een feestelijke sing-a-long- avond vol verzoeknummers

PROGRAMMA ZATERDAG

Zaterdag 13 juli: Ticket €10,-

Vanaf 20.15  start het grandioze muziekspektakel, waarbij de Hellendoornse Harmonie optreedt met diverse lokale en bekende Nederlandse artiesten. Alles onder bezielende leiding van Egbert van Groningen!

Karlien Bosch, Dennis van Dam en Edwin Rutgers.

Leona Philippo, John de Bever en DJ Chris Deluxe.

Zorg dat je erbij bent en koop hier je ticket. Voor €10,- pp

Local hero: Karlien Bosch

De trouwe fans van de Hellendoornse Harmonie kennen haar al, want tijdens de Voute Frijdag concerten in de Lantaarn zong ze vele bekende hits. Laat je meevoeren door haar warme stem met zo af en toe een rauw randje. Als zij het podium betreedt voel je de energie stijgen!

Local hero: Dennis van Dam

Bijzonder trots zijn we ook op ‘onze’ Dennis van Dam, de kleinzoon van oud-voorzitter en wijlen erelid Anton van Dam. Al lang geen lokale artiest meer en Dennis kan zich al bij de grote volkszangers van Nederland scharen. Supermooi dat hij bij dit jubileumconcert optreedt met de Hellendoornse harmonie!

Local hero: Edwin Rutgers

Onze eigen Klepperderk uut Heldern. Hij geeft rijles, is DJ bij skihutparty's en is drummer. En wij hebben deze duizendpoot gewoon op het podium staan bij Hellendoorn Live als zanger. Feest gegarandeerd!

Bekende Nederlandse artiesten!

Leona Philippo

In 2012 werd Philippo de derde winnaar van het programma The voice of Holland. In 2014 deed zij mee met het zesde seizoen van de De beste zangers van Nederland en ze nam zij deel aan de dirigeerwedstrijd Maestro, een televisieprogramma van AVROTROS. Samen met het orkest brengt ze enkele vette pop- en R&B nummers ten gehore.

John de Bever

Na zijn profcarrière als zaalvoetballer werd John zanger en zette al vele zalen op zijn kop, waaronder tweemaal een uitverkocht Ahoy. Ook de kersteditie voor 2024 is al helemaal uitverkocht. Maar gelukkig komt hij naar Hellendoorn en heb je de kans om live te beleven hoe hij de De Geuren op zijn kop zet!

DJ Chris Deluxe

En om het feest in Hellendoorn compleet te maken, hebben wij de primeur om met een DJ Chris Deluxe helemaal los te gaan. Chris Deluxe is geregeld te horen bij 3FM, SLAM! en Radio 538.

WE GAAN KNALLEN!
ZORG DAT JE ERBIJ BENT!!!