Er kan weer muziekles gegeven worden in De Tente! Daarvoor is een protocol opgesteld door het bestuur van de Hellendoornse Harmonie. Dit protocol hangt ook duidelijk zichtbaar bij de ingang van het verenigingsgebouw en is onderaan dit bericht te bekijken via de rode knop. Wij verwachten dat docenten, leerlingen en ouders zich aan dit protocol houden. De RIVM-richtlijnen zijn leidend.

De corona verantwoordelijken binnen de Hellendoornse Harmonie zijn: Jeroen Tijhuis, Maire Boers en Ellen van der Linde. Zij zijn o.a. verantwoordelijk voor het helder communiceren van dit protocol naar leerlingen en docenten en zijn zij het aanspreekpunt voor leerlingen en docenten bij vragen, onduidelijkheden of problemen m.b.t. dit protocol en de naleving daarvan. Daarnaast zullen zij geregeld ter plaatse controleren op naleving van dit protocol. De corona verantwoordelijken zorgen er ook voor dat het gebouw en de lokalen aan alle voorwaarden voldoen die in dit protocol benoemd zijn.

De lessen van de Hellendoornse Harmonie worden gegeven in verenigingsgebouw “De Tente“, Halve Maansteeg, Hellendoorn. In “De Tente” hangen per ruimte duidelijke (hygiëne)instructies en is er in het gebouw signing aanwezig.
Dit protocol geldt voor de individuele muzieklessen van muziekvereniging Hellendoornse Harmonie voor onbepaalde tijd.
In de bijlagen bij dit protocol zijn plattegronden van het verenigingsgebouw opgenomen, foto’s van de lesruimten en het lesschema.