Rabo Clubsupport

Jij beslist mee!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?

Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

 

Het doel van de Hellendoornse Harmonie

De jeugd en opleiding van de jeugd staan hoog in ons vaandel. Om dit alles te bekostigen hebben we dringend geld nodig voor instrumenten voor onze leerlingen. Van de opbrengst van de Rabo ClubSupport actie willen we dan enkele dwarsfluiten aanschaffen.

Over Ons

De Hellendoornse Harmonie hoort bij het dorp Hellendoorn. Wij verzorgen jaarlijks vele optredens , concerten, serenades en buitenconcerten. Ook aan dodenherdenking, Koningsdag, lampionoptocht en de jaarlijkse intocht van Sinterklaas verlenen wij onze medewerking. We hebben een breed repertoire van klassiek tot pop. Binnen de vereniging kennen we: A-orkest, jeugdorkest, AMV opleiding, Slagwerkgroep, Eschlanderkapel en de Helderse Klepperbloasers. We zijn er voor alle inwoners van de gemeente!!

 

Vanaf 5 oktober kunnen leden van de Rabobank stemmen door in te loggen in de Rabo App of via de Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Steun ons en stem op de Hellendoornse Harmonie!

[av_image src=’https://www.hellendoornseharmonie.nl/wp-content/uploads/2020/09/Rabo-ClubSupport-2020.jpg’ attachment=’5627′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-30a84q’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]